Actuaris.net is opgericht door Zakaria al Azhar. Het grote onderscheidende vermogen van Actuaris.net is dat wij altijd op maat te werk gaan. Iedere organisatie is anders en heeft een andere behoefte. Zo starten wij trajecten op vanuit onze uniek op maat actuariele project oplossingen.

Met ruim 15 jaar ervaring in het actuariƫle vakgebied is Zakaria al Azhar de allesweter over actuariƫle verslaglegging, productontwikkeling, embedded value, riskmanagement, modellering, Solvency II, IFRS, big data, business intelligence en verwante IT oplossingen. In de dagelijkse praktijk begeleidt hij bedrijven met het realiseren van hun wensen op het vlak van riskmanagement, actuariaat en IT. Dit doet hij samen met een team van professionele partners.

Onze passie ligt in het vertalen van complexe vraagstukken naar eenvoudige en praktische oplossingen voor de opdrachtgever. Zakaria is een enthousiaste creatieveling die 100% voor zijn opdrachtgever gaat. Samen met de opdrachtgever worden de doelen binnen de gestelde tijdslijnen behaald. Waarbij de kracht zit in de integrale aanpak van het gehele proces: van data tot aan presentatie, van modellering tot aan reporting, van productontwikkeling tot aan testing, van risico-identificatie tot aan risicobeheersing!

View Zakaria al Azhar's profile on LinkedIn Do you want to know more about our services or do you have any questions on our approach, please free to contact us!

NEEM CONTACT OP